Ponedjeljak, 20 Studeni 2017 11:12

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

41-godišnjakinji ukrali duhan iz plastenika

U razdoblju od 22. listopada do 12. studenoga, nepoznati počinitelj (ili više njih) je na širem području Kutjeva iz plastenika u vlasništvu 41-godišnjakinje otuđio duhan. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Neovlašteno posjedovao marihuanu

U nedjelju, 19. studenoga, oko 1.50 sati, na području Kutjeva, policijski službenici su kod 19-godišnjaka pronašli manju količinu marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dragovoljno predali eksplozivna sredstva

U petak, 17. studenoga, na području Požege, anonimni građanin je predao dvije ručne bombe.

U subotu, 18. studenoga, na području Pakraca, 50-godišnjak je policijskim službenicima predao pištolj i streljivo. Navedena eksplozivna sredstva i oružje su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Subotnji izlazak završili tučnjavom

U nedjelju, 19. studenoga, oko 4 sata, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, 39-godišnjak (1,92 promila) se verbalno i tjelesno sukobio sa 23-godišnjakom (0,89 promila), 18-godišnjakom (1,33 promila) i 23-godišnjakom. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog.

44-godišnjak vozio automobil pijan, pa isključen iz prometa

U petak, 17. studenoga, u mjestu Bučje, policijski službenici su prilikom kontrole prometa  zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,20 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

56-godišnjak sa 2,18 promila Land Roverom sletio u putni kanal

U petak, 17. studenoga, oko 19 sati, između mjesta Poljana i Gaj, 56-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,18 promila upravljao osobnim automobilom marke „Land Rover“, daruvarskih registarskih oznaka, sletio je vozilom s kolnika u putni kanal. On je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, u Požegi u Ulici Dragutina Lermana te u mjestu Filipovac, dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Požegi u Dubrovačkoj ulici.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska