Utorak, 20 Veljača 2018 09:52

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provalili u skladište i ukrali alkoholna pića

U nedjelju, 18. veljače, u noćnim satima, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, nepoznati počinitelj (ili više njih) je svladavanjem prepreka ušao u skladište u vlasništvu 46-godišnjaka prilikom čega je otuđio nekoliko boca alkoholnog pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Sklopili pretplatničke ugovore na ime 78-godišnjakinje bez njenog znanja

U ponedjeljak, 19. veljače, policijskim službenicima je prijavila 78-godišnjakinja s područja Pleternice da je tijekom 2016. i 2017. godine nepoznati počinitelj na njeno ime i bez njenog znanja sklopio ugovor s više telefonskih operatera. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Nepoznati počinitelji ukrali nekoliko stabala hrasta

U razdoblju od 1. siječnja do 19. veljače, u šumskom djelu u blizini mjesta Kusonje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta u vlasništvu 45-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao bombe i streljivo

U ponedjeljak, 19. veljače, na području Pakraca, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima pet ručnih bombi M-75 i deset komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Pijani 56-godišnjak vikao i galamio na susjedu

U ponedjeljak, 19. veljače, oko 22.30 sati, u mjestu Alaginci, 56-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola iz dvorišta vikao i galamio na 39-godišnjeg susjeda zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska