Četvrtak, 04 Travanj 2019 18:34

Prometna nesreća u Eminovcima između 3 osobna automobila sa troje ozlijeđenih

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

EMINOVCI – Odmah na ulazu u naselje Eminovci iz pravca Požege nešto prije 17 sati došlo je do prometne nesreće između tri osobna automobila požeških registarskih oznaka. Najgore je u toj nesreći prošao Fiat Punto koji je dolaskom iz pravca Požege, zastao i namjeravao skrenuti u lijevo prema servisu za popravak vozila. Iza njega je nailazila Mazda 323, koja se nije zaustavila na vrijeme nego je udarila u Fiat sa zadnje strane. Fiat je i stao upravo iz razloga da propusti Škodu Octaviu koja je nailazila iz Eminovaca u pravcu Požege.

Od udarca vozilo Fiat je udarilo u nailazeću Škodu, tako da su sva tri vozila znatno oštećena, a u toj trostrukoj nesreću ozlijeđene su i dvije odrasle osobe i jedno dijete.

Intervenirala su vozila Hitne medicinske pomoći i povrijeđene prevezla u Opću županijsku bolnicu Požega. Na mjesto nesreće izašla su tri vozila policijskih djelatnika PP Požega radi osiguranja prometa koji je cijelo vrijeme otežan budući su vozila ostala na sredini kolnika. Nakon očevida koji će obaviti ekipa za očevid saznat ćemo više detalja o ovoj prometnoj nesreći.