Četvrtak, 11 Travanj 2019 09:12

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

53-godišnjak na automobil postavio nepripadajuće pločice

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom s područja Požege, kojeg se sumnjiči da je u mjesecu rujnu 2018., na osobni automobil postavio nepripadajuće registracijske pločice od drugog vozila, te ga koristio u prometu. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krivotvorenje isprava“.

Krađa stabala kod Frkljevaca

U razdoblju od 6. veljače do 10. travnja 2019., nedaleko mjesta Frkljevci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio više stabala vrbe, johe i topole u vlasništvu Republike Hrvatske, a kojim gospodare Hrvatske šume. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

Lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći u Požegi

U srijedu, 10. travnja 2019., oko 12.50 sati, u Požegi, na raskrižju Ulica Pavla Radića-Frankopanske i Zrinske, 55-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka i oduzeo je prednost prolaska 21-godišnjoj vozačici osobnog automobila marke „Opel“ požeških registarskih oznaka koja se kretala iz suprotnog smjera, te zadržavala svoj smjer kretanja. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena putnica iz osobnog automobila marke „Opel“, dok će vozaču „Citroena“ biti izdan prekršajni nalog zbog nepoštivanja prednosti prolaska.