Četvrtak, 18 Travanj 2019 09:13

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

49-godišnjaku otuđena stabla kod Šeovice

U razdoblju od 15. studenoga 2018., do 14. travnja 2019., nedaleko mjesta Šeovica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala graba, lipe, bukve i klena u vlasništvu 49-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U srijedu, 17. travnja 2019., u jutarnjim satima, u ulici Mlinskoj u Pleternici, nepoznati počinitelj je zbog neutvrđenog razloga udario u parkirani osobni automobil u vlasništvu 69-godišnjaka i napustio mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozilu s kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Istoga dana, oko 10.35 sati na cesti Jakšić-Vetovo, kod mjesta Ovčare, 44-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka zbog nepropisnog pretjecanja udario je u osobni automobil marke „Audi“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 36-godišnjakinja, a koja je također započela pretjecanje nepoznatog vozila preko pune uzdužne razdjelne središnje crte na kolniku. 36-godišnjakinji je naplaćena novčana kazna zbog nepoštivanja prometnog znaka, dok će 44-godišnjaku biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu.

Predana ubojita sredstva na području Pakraca

U srijedu, 17. travnja 2019., na području Pakraca, dvojica anonimnih građana su predala policijskim službenicima dvije puške i 4 500 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.