Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 29 Svibanj 2019 14:13

Strašno izlijetanje u opakom zavoju u Mihaljevcima i Renault na krovu

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

NOVI MIHALJEVCI – U veoma opasnom i opakom zavoju u Novim Mihaljevcima, čestoj crnoj točki prometa na relaciji Požega – Velika, došlo je ponovno do teške prometne nesreće. Renault Clio, požeških registarskih oznaka, koji je išao iz pravca Trenkova prema Požegi u zavoju zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika, jer je padala kiša, nije savladao oštri zavoj u desno, već je zbog proklizavanja automobila udario u putni kanal i kolni ulaz. Nakon odbijanja i rotacije Renault je završio na krovu na sredini kolnika.

Po priči očevidaca odmah nakon nesreće, vozača, mlađeg muškarca, odmah su izvadili iz automobila i s prvim automobilom otpremili u požešku bolnicu. Kako kažu očevici mladić je iz Trenkova, tako da se vozio jedva kilometar, no i u toj kratkoj vožnji nije prilagodio brzinu stanju na kolniku.

Intervenirala su i kola Hitne pomoći vatrogasci JVP grada Požege i policijska vozila. Za vrijeme očevida promet je otežan jer vozilo na krovu leži na pola prometnice. Nakon očevida i podataka od PP Požega izvijestit ćemo o ozlijeđenoj osobi.

Galerija slika