Srijeda, 05 Lipanj 2019 10:12

Tri provale, dvije krađe i četiri prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Tri provale i dvije krađe

U razdoblju od 25. svibnja do 3. lipnja 2019., u mjestu Kantrovci (nepoznati počinitelj) ii više njih je pokušao provaliti u kuću u vlasništvu 42-godišnjakinje.

Također u mjestu Kantrovci, u razdoblju od 1. do 4. lipnja 2019., nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u kuću u vlasništvu 22-godišnjaka, dok je u razdoblju od 15. rujna 2018. do 4. lipnja 2019. godine provaljeno u kuću u vlasništvu 42-godišnjakinje prilikom čega su otuđeni razni predmeti.

 U razdoblju od 1. do 4. lipnja 2019., u mjestu Kantrovci, nepoznati počinitelj je iz otključanih podrumskih prostorija i gospodarskih zgrada otuđio razne predmete u vlasništvu 62-godišnjaka, dok su u razdoblju od 14. svibnja do 4. lipnja 2019., iz kuće u vlasništvu 64-godišnjaka otuđeni kućanski aparati i razni predmeti.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Čaglina i utvrdili da je 7. svibnja 2019., oko 16.30 sati, u mjestu Čaglin, u Ulici kralja Tomislava, vikala i galamila te bacala kamenje na dvojicu muškaraca starosti 20 i 23 godine. Protiv 53-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog.

Pronašao ručnu bombu

U utorak, 4. lipnja 2019., u šumskom predjelu u blizini mjesta Vukojevica, 65-godišnjak je pronašao jednu ručnu bombu M-75 za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U utorak, 4. lipnja 2019. godine, oko 7.40 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, nepoznati vozač se nepoznatim vozilom uključivao u promet sa parkirališta na kolnik prilikom čega je 27-godišnjakinja koja je upravljala biciklom kako bi izbjegla udar u vozilo pala na kolnik i lakše se ozlijedila.

Istoga dana, oko 14 sati, u mjestu Zagrađe, 10-godišnje dijete koje je upravljalo biciklom je izgubilo nadzor nad biciklom i palo s kolnika te se lakše ozlijedilo.

Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenih događaja nakon čega će biti podnesena odgovarajuća pismena.

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske se dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici bana Josipa Jelačića te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici u Mlinskoj ulici.