Ispiši ovu stranicu
Utorak, 23 Srpanj 2019 09:45

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Provaljeno u trgovačku radnju u Badljevini

U noći sa nedjelje na ponedjeljak 21./22. srpnja 2019., u mjestu Badljevina, nepoznati počinitelj (ili više njih), provalio je u trgovačku radnju u vlasništvu trgovačkog društva s područja Pakraca, iz koje je otuđio novac i cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima, protiv kojih nadležnom Državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Teška krađa“.

Stradali pri prevrtanju traktora

U ponedjeljak 22. srpnja 2019., oko 15.20 sati, u šumi nedaleko mjesta Brezine (Lipik), u prevrtanju traktora marke „Štore“, bez kabine ili zaštitnog luka, smrtno je stradao 66-godišnji vozač, a teško ozlijeđen 64-godišnji putnik koji se prevozio na traktoru.

Oduzimanjem prednosti do prometne nesreće u Požegi

U ponedjeljak 22. srpnja 2019., oko 12.30 sati na raskrižju Ulica Slavka Kolara i Tina Ujevića u Požegi, 46-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“ požeških registarskih oznaka, oduzeo je prednost prolaska 53-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. 46-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepoštivanja prednosti prolaska.

Predao bombu i streljivo u Pleternici

U ponedjeljak 22. srpnja 2019., građanin s područja Pleternice, koji je želio ostati anoniman, iskoristio je zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i predao policijskim službenicima jednu ručnu bombu i 10 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.