Srijeda, 31 Srpanj 2019 10:24

Otuđen novac iz obiteljske kuće 66-godišnjaka i čak četiri prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Otuđen novac 66-godišnjaku u Pakracu

U utorak 30. srpnja 2019., u večernjim satima, u Ulici Grigora Viteza u Pakracu, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz obiteljske kuće otuđio je novac u vlasništvu 66-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.

Ukupno četiri prometne nesreće, jedan lakše ozlijeđen

U utorak, 30. srpnja 2019., oko 9.50 sati, u Požegi, na raskrižju Ulica Slavka Kolara i Tina Ujevića, 26-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom marke „Mercedes“, đakovačkih registarskih oznaka, te oduzeo prednost prolaska 65-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. Nakon sudara, došlo je do prevrtanja teretnog vozila u kojemu je lakše ozlijeđen vozač, protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja oduzimanja prednosti prolaska.

Uz navedenu, evidentirane su još tri prometne nesreće, i to u dvije u Čaglinu i jedna u Velikoj, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.