Ispiši ovu stranicu
Petak, 09 Kolovoz 2019 08:19

Dragovoljno predao ubojita sredstva

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

 

Droga kod 28-godišnjaka

U četvrtak 8. kolovoza 2019., policijski službenici su temeljem naloga suda, pretražili obiteljsku kuću i druge prostore na području Požege, u kojoj prebiva 28-godišnjak i kod istog pronašli stabljike marihuane. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama“.

79-godišnjak narušavao javni red i mir u Migalovcima

U četvrtak, 8. kolovoza 2019., oko 19 sati, u mjestu Migalovci (općina Čaglin), 78-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je vikao i pogrdnim riječima vrijeđao 52-godišnjaka. Protiv 79-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Traga se za odbjeglim vozačem

U četvrtak 8. kolovoza 2019., oko 16 sati, nedaleko mjesta Zagrađe, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim teretnim vozilom i zbog nepropisnog kretanja kolnikom prilikom mimoilaženja s autobusom marke „Isuzu“ požeških registarskih oznaka s kojim je upravljao 26-godišnjak udario u isti, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za odbjeglim vozačem.

Dragovoljno predao ubojita sredstva

U četvrtak, 8. kolovoza 2019., na području Požege, građanin koji je želio ostati anoniman, iskoristio je zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i policijskim službenicima je predao ručnu bombu i 25 komada streljiva, koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.