Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 14 Kolovoz 2019 10:44

Pretjecanjem do prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Otuđeni predmeti u požeškoj bolnici

Jučer, 13. kolovoza 2019., u večernjim satima, policijskim službenicima je prijavila 28-godišnjakinja s područja Nove Kapele, da joj je nepoznati počinitelj (ili više njih), u razdoblju od 7. do 13. kolovoza, dok se nalazila u OŽB Požega, otuđio novčanik i sat. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je u noći 11./12. kolovoza 2019., počinio tešku krađu na štetu trgovačkog društva s područja Lipika, provalivši u njihove prostorije na gradskim bazenima i otuđivši novac i sladoled. U svezi navedenog slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu kao dopuna kaznene prijave.

41-godišnjak prijavio prijevaru

U utorak 13. kolovoza 2019., policijskim službenicima prijavio je 41-godišnjak s područja Pleternice, da je u mjesecu srpnju 2019., putem telefona ugovorio određene usluge s tele operaterom, nakon čega mu ista usluga nije pružena, a nastali su i određeni troškovi, te se smatra prevarenim. U svezi navedenog, slijedi daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih činjenica vezanih za kazneno djelo „Prijevara“.

Pretjecanjem do prometne nesreće u Filipovcu

U utorak 13. kolovoza 2019., oko 18 sati, u ulici Lipičkoj u Filipovcu, 73-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ daruvarskih registarskih oznaka, zbog nepropisnog pretjecanja vozila koje se kretalo ispred njegova, udario je u osobni automobil marke „Renault“ daruvarskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak. U prometnoj nesreći je teže ozlijeđena 74-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „Opel“, čijemu vozaču slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Dragovoljna predaja ubojitih sredstava u Pakracu

U utorak, 13. kolovoza 2019., na području Pakraca, 40-godišnjak je iskoristio zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva, te je policijskim službenicima predao četiri ručne bombe i 33 komada streljiva, a što je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Požar na otvorenom prostoru

U utorak, 13. kolovoza 2019., oko 15 sati, u mjestu Antunovac (Lipik), na neutvrđen način je došlo do zapaljenja 18 rolo bala sijena u vlasništvu 61-godišnjaka, koje su nalazile u dvorištu oštećenog. Požar je od strane vatrogasaca ugašen oko 16.30 sati.