Petak, 27 Rujan 2019 08:27

Iz policijske bilježnice - Od provale u trgovinu do krađe u lovištu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Provaljeno u trgovinu

U noći sa srijede na četvrtak, 25./26. rujna 2019., u mjestu Bučje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Siska i otuđio cigarete i razne prehrambene artikle. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Krađa

U razdoblju od 20. do 26. rujna 2019., u mjestu Striježevica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio privremenu signalizaciju, dva prometna znaka i lovačku kameru u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 33 i 46 godina koje se sumnjiči da su u srijedu, u poslijepodnevnim satima, u mjestu Ferovac, iz dvorišne prostorije u vlasništvu 56-godišnjakinje otuđili novčani iznos od više tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prosio po kućama

U četvrtka, 26. rujna 2019., u poslijepodnevnim satima, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, 28-godišnjak je prosio po kućama i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog  odavanja skitnji i prosjačenju.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Arslanovci.

Projekt „Digitalna Hrvatska“

U petak, 27.rujna 2019., u vremenu od 16 do 19 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, u sklopu projekta „Digitalna Hrvatska“ nalazit će se digitalni autobus gdje će građani moći dobiti informacije vezane za izdavanje aktivacijskih podataka za elektroničku osobnu iskaznicu.