Ispiši ovu stranicu
Petak, 25 Listopad 2019 08:58

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju 23./24. listopada 2019. u mjestu Krivaj, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u objekt u vlasništvu trgovačkog društva iz Kutjeva i otuđio računalo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao streljivo i eksplozivna sredstva

U četvrtak 24. listopada 2019. na području grada Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 351 komad streljiva, jednu protupješačku minu i jedan upaljač. Navedena sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U četvrtak 24. listopada 2019. oko 15.45 sati u mjestu Jagma, 29-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom i kategorijom vozila koja mu nije upisana u vozačkoj dozvoli, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je zahvatio bankinu, udario u smjerokazni stupić, a potom sletio u putni kanal gdje je motociklom udario u zemljani most. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.
Istoga dana, oko 17 sati u blizini mjesta Imrijevci, 20-godišnji vozač koji je upravljao motociklom na kojemu nije bila postavljena registarska pločica, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika u putni kanal. U prometnoj nesreći 18-godišnji putnik je lakše ozlijeđen, a vozač teško i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Migalovci i Jakšić.