Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 13 Studeni 2019 09:38

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

Prijavio prijevaru

U utorak 12. studenoga 2019. godine, policijskim službenicima je prijavio 59-godišnjak s područja Pleternice da je u rujnu ove godine dogovorio građevinske radove s 45-godišnjakom s područja Požege prilikom čega je dao akontaciju od 8.000,00 kuna s dogovorenim završetkom radova do 10. listopada. Budući da radovi nisu obavljeni, niti mu je vraćen novac smatra se prevarenim i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedene prijave.

Krađa mobitela

U utorak 12. studenoga 2019. u poslijepodnevnim satima u mjestu Poljana u Ulici Ljudevita Gaja u trgovini, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iskoristio nepažnju i otuđio mobitel marke „Samsung“ u vlasništvu 41-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U utorak 12. studenoga 2019. oko 22.10 sati na županijskoj cesti ŽC-4116 u blizini mjesta Vetovo, 55-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i bez zaštitne kacige upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom iz zasada neutvrđenih razloga izgubio je nadzor nad mopedom i tom prilikom se lakše ozlijedio. Protiv 55-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, upravljanja vozilom koje nije registrirano, nenošenja kacige, upravljanja vozilom koje nije osigurano i izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u Požegi u Primorskoj ulici i u Badljevini u Ulici Tome Lujanca.