Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 21 Studeni 2019 08:50

Ukupno tri prometne nesreće tijekom jučerašnjeg dana

Ocijeni sadržaj
(18 glasova)

U srijedu 20. studenog 2019., oko 14.15 sati, u Ulici fra Kaje Adžića u Požegi, 21-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine (zavoj) vozilom je sletio s kolnika i udario u ogradu u obiteljsku kuću u vlasništvu 72-godišnjakinje. 21-godišnjaku bit će izdan prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 17.05 sati u Ulici Stjepana Radića u Požegi, 67-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog uključivanja u promet udario je u osobni automobil marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnjak. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet.

Također u srijedu, oko 17.50 sati na raskrižju ulice Kolodvorske i Ulice Stjepana Radića u Mihaljevcima, 49-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojemu je važenje prometne dozvole isteklo do 15 dana, oduzeo je prednost prolaska 54-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Chevrolet“ požeških registarskih oznaka, koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog nepoštivanja prednosti prolaska i upravljanja vozilom kojemu je valjanost prometne dozvole istekla do 15 dana.

Galerija slika