Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 14:41

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Dragovoljno predao eksplozivno sredstvo i streljivo

U petak 22. studenoga 2019. na području Požege, anonimni građanin je predao policijskim službenicima ručni bacač raketa i streljivo koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Požar

U petak 22. studenoga 2019. u mjestu Radovanci, na zasad neutvrđeni način je došlo do požara na kotlovnici i garaži u vlasništvu 80-godišnjaka prilikom čega su izgorjela drva i krovište kotlovnice i garaže.

Ugrožavao promet

U petak 22. studenoga 2019. oko 16.30 sati, u Pleternici, na Trgu hrvatskih branitelja, prilikom kontrole prometa zatečen je 76-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,65 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 76-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U subotu 23. studenoga 2019. oko 20.20 sati u mjestu Rajsavac, 27-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika u putni kanal gdje je udario u stupić u vlasništvu „Hrvatskih cesta“, a potom u zapadni dio kolnog ulaza. 27-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja neprilagođenom brzinom, vožnjom pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće.

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Pavla Radića i u mjestu Bektež, dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Požegi u Ulici Ante Starčevića.