Srijeda, 18 Prosinac 2019 20:40

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Prijavio krađu novca

U utorak 17. prosinca 2019., policijskim službenicima je prijavio 78-godišnjak da mu je u razdoblju od 29. studenoga do 3. prosinca 2019. u Požegi u Cerničkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz obiteljske kuće otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U utorak 17. prosinca 2019. oko 8.30 sati u mjestu Bjeliševac, 39-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom kojemu je bila pridodana prikolica, uključivao se u promet, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je došlo do slijetanja priključnog vozila u putni kanal i prevrtanja na desni bočni dio. 39-godišnjaku je izdana obavijest o počinjenom prekršaju.

Istoga dana, oko 9.45 sati na državnoj cesti D-49 između mjesta Ratkovica i Poloje, 52-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao vozilom na južnu putnu bankinu prilikom čega je došlo do zanošenja vozila i slijetanja, a potom do udara u smjerokazni stupčić u vlasništvu „Hrvatskih cesta“. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog.