Ispiši ovu stranicu
Utorak, 31 Prosinac 2019 11:42

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 3. travnja do 29. prosinca 2019. u blizini mjesta Brekinska, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u dvorišnu zgradu u vlasništvu Republike Hrvatske i otuđio hrastove grede. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U ponedjeljak 30. prosinca 2019. oko 10.25 sati u Požegi u Osječkoj ulici, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, pretjecao je vozilo ispred sebe preko pune uzdužne linije, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu jer je u tom trenutku također preko pune uzdužne linije pretjecao 21-godišnji vozač osobnog automobila marke „BMW“, austrijskih registarskih oznaka koji se kretao u istom smjeru iza njega. Tom prilikom je došlo do udara zadnjeg lijevog bočnog dijela osobnog automobila „Volkswagen“ u prednju desnu bočnu stranu „BMW“-a i izlijetanja istoga van kolnika te udara u betonske stupce i nekontroliranog kretanja te udara u prometni znak i metalne nosače, a potom u betonsku žičanu ogradu i ukrasne čemprese. U prometnoj nesreći 21-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana oko 12.15 sati u Požegi u Ulici Dragutina Lermana, 35-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, vozio je unatrag, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u 88-godišnju pješakinju koja je lakše ozlijeđena. Protiv 35-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.