Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 02 Siječanj 2020 11:12

Skinuli mu novac s računa za klađenje, zbog jake vatre u pušnici izgorjele kobasice

Ocijeni sadržaj
(22 glasova)

Prijavio računalnu prijevaru

U utorak 31. prosinca 2019. policijskim službenicima je prijavio 23-godišnjak s područja Pakraca da mu je nepoznati počinitelj (ili više njih) dana 30. prosinca s tekućeg računa u više navrata skinuo novčani iznos od preko 11 tisuća kuna,a koji je prebačen na račun kladionice pod njegovim korisničkim imenom te smatra da mu je račun u kladionici „hakiran“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem i slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prijave.

Požar

U srijedu 1. siječnja 2020. oko 17 sati u mjestu Velika u Ulici kralja Tomislava, 62-godišnjak je u svojoj pušnici naložio vatru te je oko 19.30 sati došlo do proširenja vatre iz ložišta na složena drva uz ložište. U požaru su izgorjeli suhomesnati proizvodi i krovište.

Dragovoljno predao streljivo

U srijedu 1. siječnja 2020. na području Kutjeva, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 137 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Ugrožavao promet

U srijedu 1. siječnja 2020. oko 3.50 sati u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske, u prometu je zatečen 38-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,36 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, njemačkih nacionalnih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.