Ponedjeljak, 24 Prosinac 2012 11:22

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U nedjelju, 23. prosinca 2012. godine oko 21.35 sati na D-51 između mjesta Gradište i Bektež 27-godišnja vozačica osobnog automobila marke „škoda“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika. Jedan putnik iz vozila lakše je ozlijeđen, a protiv 27-godišnje vozačice slijedi obavezni prekršajni nalog.

Isti dan ok 18.20 sati dogodila se još jedna prometna nesreća, ali s materijalnom štetom u Požegi na raskrižju ulica Njemačke i Dr. Franje Tuđmana između dva osobna automobila.

 

Tri narušavanja javnog reda i mira

U nedjelju, 23. prosinca 2012. godine oko 16.15 sati u mjestu Bektež u ugostiteljskom objektu dvojica muškaraca verbalno i tjelesno su se sukobili.

Isti dan u Požegi u ulici Sv. Florijana oko 23.25 sati u ugostiteljskom objektu i ispred njega trojica muškaraca u alkoholiziranom stanju narušavala su javni red i mir verbalno i tjelesno se sukobljavajući.

Nešto kasnije oko 23.50 sati u Požegi u ulici Frankopanskoj dvojica muškaraca pod utjecajem alkohola vikali su ulicom, te rukama i nogama rušili kante za otpad, Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi.