Četvrtak, 16 Travanj 2020 09:19

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom – oba vozača napustila mjesto događaja, jedan nađen za drugim se traga

Ocijeni sadržaj
(20 glasova)

U srijedu, 15. travnja 2020., oko 13 sati, u Dervišagi, na raskrižju ulice Radničke i Ulice Stjepana Radića, dogodila se prometna nesreća koja je za posljedicu imala materijalnu štetu. 20-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke „Toyota“, požeških registarskih oznaka, te oduzeo prednost prolaska 26-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Mercedes“ požeških registarskih oznaka, koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska.

20-godišnjak je potom napustio mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, te je naknadno pronađen i bit će mu izdan prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska i napuštanja mjesta događaja.

U četvrtak, 16. travnja 2020., oko 1.30 sati u mjestu Golobrdci, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad istim i sletio s kolnika te udario u čempres i drvenu ogradu u vlasništvu 30-godišnjakinje, a potom napustio mjesto događaja da oštećenoj nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao i počinio štetu.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Pozivamo građane ukoliko imaju korisnih informacija o gore navedenom događaju kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni, da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.