Ponedjeljak, 25 Svibanj 2020 08:55

Višestruki prometni prekršitelj opet pijan vozio automobil, odbio alkotest i pokazati vozačku pa spremljen u Zatvor u Požegi

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

U prometu zatečen višestruki recidivist

U nedjelju 24. svibnja 2020. oko 4.40 sati u Pakracu u Ulici kralja Tomislava, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 27-godišnjaka koji je višestruki počinitelj prometnih prekršaja i koji je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao osobnim automobilom, a odbio je dati na uvid vozačku dozvolu ili bilo koji drugi osobni dokument kako bi se utvrdio njegov identitet. 27-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega je sproveden u Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru gdje mu je produljeno zadržavanje u Zatvoru u Požegi u trajanju od pet dana, a također protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometna problematika

U razdoblju 22./23. svibnja 2020. u Požegi u Ulici dr. Vlatka Mačeka, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u zadnji dio parkiranog osobnog automobila marke „Nissan“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, nakon čega je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Provalio i otuđio razne predmete

U razdoblju od 15. prosinca 2019. do 24. svibnja 2020. u mjestu Ferovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u drvenu ostavu u vlasništvu 46-godišnjaka i otuđio razne predmete te povadio nekoliko betonskih stupova od ograde. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.