Ponedjeljak, 30 Rujan 2013 12:16

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

Jučer tijekom dana, u Požegi, u Ulici Fra Kaje Adžića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću 67-godišnjakinje prilikom čega je otuđio zlatni nakit. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Ugrožavanje javnog prometa

Istog dana u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, prilikom kontrole prometa od strane policijskih službenika zatečen je 23-godišnji vozač osobnog automobila marke „vw vento“, požeških registarskih oznaka kod kojeg je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,63 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U noći sa subote na nedjelju 28./29. rujna 2013. godine, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, na parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „mazda“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 31-godišnjakinje. Nakon udara nepoznati vozač je nepoznatim vozilom napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.