Petak, 04 Listopad 2013 11:38

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari

U četvrtak, 3. listopada 2013. godine, tijekom dana, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu izvršili pretragu obiteljske kuće u mjestu Migalovci u kojoj prebiva 62-godišnjak kojom prilikom su pronašli jednu ručnu bombu i veću količinu streljiva a koje je nepovlasno posjedovao. Protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Teška krađa provaljivanjem

U noći sa srijede na četvrtak 2./3. listopada 2013. godine, u Požegi, u ulici Pavla Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije sportskog kluba i otuđio jedno prijenosno računalo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 

Narušavanje javnog reda i mira

U četvrtak, 3. listopada 2013. godine, oko 10.30 sati, u mjestu Bilice, u dvorištu obiteljske kuće, 57-godišnjak koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vikao je i galamio na 62-godišnjakinju. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 57-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U četvrtak, 3. listopada 2013. godine, u vremenu od 7.30 do 7.50 sati, u Čaglinu, u Kolodvorskoj ulici, nepoznati vozač je nepoznatim teretnim vozilom, vozio se unatrag a da se nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u zadnju lijevu bočnu stranu parkiranog osobnog automobila marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na neobilježenom parkirališnom prostoru parkirao 44-godišnjak. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi ni o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.