Srijeda, 23 Srpanj 2014 11:45

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sudskim nalogom pretražili kuću mladića i pronašli cannabis

 U utorak, 22. srpnja, na području mjesta Velika, policijski službenici su temeljem naloga suda u Požegi pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva 21-godišnjak prilikom čega su pronašli oko 57 grama opojne droge cannabis marihuane, jednu cannabis biljku te pribor za korištenje i uzgoj cannabis marihuane. Također je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 21-godišnjak na području mjesta Velika imao zasađeno sedam komada cannabis biljki visine do dva metra. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

 Pijan vikao i galamio te vrijeđao policijske službenike

 U utorak, 22. srpnja, oko 15.20 sati, u mjestu Oljasi, u dvorištu, 53-godišnji muškarac koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) je vikao i galamio a prilikom postupanja policijske službenike omalovažavao i vrijeđao. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Prosila po terasama ugostiteljskih objekata

 U utorak, 22. srpnja, oko 11.55 sati, u Požegi, u Ulici Svetog Florijana, na terasi ugostiteljskog objekta je zatečena 56-godišnjakinja koja je prosila novac od gostiju lokala zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.