Utorak, 19 Kolovoz 2014 22:03

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PROMETNA NEZGODA ZBOG SEMAFORA KOJI SU VEĆ DUŽE VRIJEME U KVARU

 U ponedjeljak, 18. kolovoza, oko 11.10 sati u Požegi na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Zrinske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila.

 PRONAĐEN POČINITELJ PROMETNE NESREĆE

 Isti dan policijski službenici pronašli su počinitelja prometne nesreće koja se dogodila 14. kolovoza oko 22.45 sati u Požegi na raskrižju ulica Eugena Kvaternika i Borisa Hanžekovića te protiv 29-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Citroen Xsara“ slijedi prekršajna prijava.

 POŽAR NA KONTEJNERU ZA PAPIR

 U ponedjeljak, 18. kolovoza, oko 23 sata u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici zapalio se kontejner za papir nakon čega se požar proširio na krovište zgrade uz koju se nalazio. Slijedi policijski očevid.

 DOK JE VADILA KRUMPIR ISKOPALA RUČNU BOMBU

 U ponedjeljak, 18. kolovoza, oko 19.30 sati na području Lipika 29-godišnjakinja je prilikom vađenja krumpira na svojoj njivi iskopala zahrđalu ručnu bombu. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo je bombu zaostalu iz Domovinskog rata i ona će naknadno biti uništena.

 DRAGOVOLJNO PREDAO PUŠKU, DVA PIŠTOLJA I STRELJIVO

 U ponedjeljak, 18. kolovoza, na području Policijske postaje Pakrac policijskim službenicima savjestan građanin predao je pušku, dva pištolja i nešto streljiva.
Pozivamo sve građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstva da ih bez straha od sankcija predaju policiji, ali da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći i vozilom bez policijskih obilježja.