Četvrtak, 23 Listopad 2014 09:27

Teška prometna nesreća u Veseloj zbog jazavca

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

DVIJE OSOBE TEŽE OZLIJEĐENE  -

VESELA – Jutros iza šest sati dogodila se teža prometna nesreća između Pleternice i Vesele, u kojoj je četvero osoba ozlijeđeno, a dvoje prema neslužbenim informacijama teže. Do nezgode je došlo između osobnog automobila "Fiat" požeških registarskih oznaka, u kojem su bile dvije osobe i teretnog vozila Presoflex gradnje "Citroen" u kojem su bili uz vozača još dva suvozača.

Kako pričaju očevici, nesreću je prouzrokovao jazavac koji je prethodno bio zatepen i nalazio se na kolniku. Iz navedenog razloga vozačica "Fiata" pokušala je zaobići jazavca te je izgubila kontrolu nad vozilom, zahvatila bankinu što ju je odbacilo na suprotni trak kolnika te se direktno sudarila sa teretnim vozilom koje joj je dolazilo ususret. Uslijed direktnog sudara teretno vozilo je odbačeno u jarak.  

Ozlijeđene osobe prevezene su vozilima hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega. Očevid je u tijeku nakon kojeg ćemo saznati nešto više o detaljima prometne nesreće.

Dodano u 9:45

U četvrtak, 23. listopada, oko 6.30 sati, u mjestu Vesela, 29-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, s kojom se u vozilu kao putnica nalazila 51 godišnjakinja, obilazila je jazavca te je usiljed brzine neprilagođene stanju i uvjetima na kolniku prešla na suprotni kolnički trak prilikom čega je prednjim dijelom automobila udarila u prednji dio teretnog automobila marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak s kojim su se kao u putnici u vozilu nalazili 35-godišnjak i 36-godišnjak. U prometnoj nesreći 29-godišnjakinja je teško tjelesno ozlijeđena, a 35-godišnjak, 36-godišnjak i 51-godišnjakinja lakše. Protiv 29-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.