Petak, 24 Listopad 2014 09:44

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Zbog jazavca na cesti ozlijeđene četiri osobe

 U četvrtak, 23. listopada, oko 6.30 sati, u mjestu Vesela, 29-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, s kojom se u vozilu kao putnica nalazila 51 godišnjakinja, obilazila je jazavca te je usiljed brzine neprilagođene stanju i uvjetima na kolniku prešla na suprotni kolnički trak prilikom čega je prednjim dijelom automobila udarila u prednji dio teretnog automobila marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak s kojim su se kao u putnici u vozilu nalazili 35-godišnjak i 36-godišnjak. U prometnoj nesreći 29-godišnjakinja je teško tjelesno ozlijeđena, a 35-godišnjak, 36-godišnjak i 51-godišnjakinja lakše. Protiv 29-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

 42-godišnjak odbio alkotest pa priveden u postaju

 U petak 24. listopada, oko 3.15 sati, u Požegi, u Zrinskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Audi“, zagrebačkih registarskih oznaka, zatekli 42-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest). Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 42-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Dovršeno kriminalističko istraživanje

 Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjom hrvatskom državljankom koju se sumnjiči da je počinila kaznena djela „Pronevjera“ i „Krivotvorenje službene ili poslovne isprave“. Naime, 30-godišnjakinja je u razdoblju od 15. studenog 2012. godine do 26. veljače 2014. godine kao zaposlenica osiguravajućeg društva prigodom sklapanja ugovora o osiguranju protupravno prisvojila primljeni novac osiguranika, krivotvorila police osiguranja te osiguranike držala u zabludi da je primljeni novac uplaćen u blagajnu osiguranja i da su im police važeće čime je oštetila osiguravajuće društvo. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.