Utorak, 16 Prosinac 2014 10:27

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iz trgovačkog centra otuđeno prijenosno računalo

 U ponedjeljak, 15. prosinca, policijski službenici su zaprimili prijavu da je u Požegi, u Industrijskoj ulici, u trgovačkom centru, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio prijenosno računalo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Provalili u kafić i ukrali novac

 U ponedjeljak, 15. prosinca, tijekom noći, u Pleternici, u Ulici Kralja Zvonimira, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kafić u vlasništvu 45-godišnjakinje prilikom čega je otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Muškarac (65) predao pušku

 U ponedjeljak, 15. prosinca, u Velikoj, 65-godišnjak je policijskim službenicima predao jednu pušku M-48. Ona je izuzeta i bit će naknadno uništena.

 Udario u parkirano vozilo i pobjegao 

 U ponedjeljak, 15. prosinca, u vremenu od 8.30 do 10.40 sati, u Požegi, u Primorskoj ulici, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 32-godišnjak na označenom parkirnom mjestu. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

81-godišnjak nakon prometnog prekršaja pobjegao

 U ponedjeljak, 15. prosinca, oko 12.45 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, na parkiralištu, 81-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Land Rover“, požeških registarskih oznaka, udario je u parkirani osobni automobil marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkriala 34-godišnjakinja. Nakon udara 81-godišnjak je napustio mjesto događaja no ubrzo je pronađen od strane policijskih službenika i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.