Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 11:29

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Pijan vozio za vrijeme dok mu je bila oduzeta vozačka dozvola

 U nedjelju, 25. siječnja, oko 1.25 sati, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, zatekli 42-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,01 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

26-godišnjakinja za volanom sa 1,61 promila

U nedjelju, 25. siječnja, oko 4.40 sati, u Pakracu, u Ulici Aleja kestenova, prilikom nadzora prometa je zatečena 26-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,61 promila. Ona je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni nalog.

Isključen iz prometa zbog vožnje u pijanom stanju

U ponedjeljak, 26. siječnja, oko 2 sata, u Požegi, u Frankopanskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zatekli 52-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,45 promila upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, novogradiških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.