Srijeda, 11 Veljača 2015 15:10

Teška nesreća kraj Poljoprivredne škole

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

DVIJE OSOBE TEŽE, DVIJE LAKŠE OZLIJEĐENE -

 POŽEGA – Danas oko 14,30 došlo je do izlijetanja osobnog automobila Opel Tigra, požeških registracijskih oznaka na Ratarničkoj cesti, putu koji vodi do srednjih škola. Vozač je izgubio IMG 3552kontrolu nad vozilom u blagom zavoju, došlo je do zanošenja vozila bočno, te udara u veliko stablo crnogoričnog drveta. U vozilu su se vozila još tri putnika, koji su svi zadobili ozljede, te ih je odvezla Hitna medicinska pomoć u Opću županijsku bolnicu Požega. Na toj dionici ceste kreću se gotovo svi srednjoškolci koji pohađaju Poljoprivrednu i ostale srednje škole pa je sreća da nije u nesreći netko stradao i od pješaka.

 Upravo traje očevid koji vodi Policijska postaja Požega, a o stanju ozlijeđenih osoba izvijestit ćemo po dobivanju podataka od glasnogovornice PU požeško-slavonske. Ratarnička ulica zatvorena je za sav promet.

Dodano 12. veljače u 9,40

U srijedu, 11. veljače, oko 14.25 sati, u Požegi, u Ratarničkoj ulici, 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel Tigra“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine je izgubio nadzor nad vozilom prilikom čega je sletio s kolnika i udario u stablo bora. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 17-godišnji i 18-godišnji putnik, a lakše 17-godišnji putnik i 23-godišnji vozač protiv kojeg slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.