Ponedjeljak, 23 Veljača 2015 10:05

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nepoznati lopovi provalili u trgovinu Metre

 U razdoblju 19./20. veljače, u Pleternici, u Ulici Kralja Zvonimira, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prodavaonicu mješovite robe u vlasništvu poduzeća iz Požege prilikom čega je otuđio novac, cigarete i razne prehrambene artikle. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Kružni tok nije postojao dok je 77-godišnjak učio voziti

U petak, 20. veljače, oko 13.50 sati, u Požegi, 77-godišnji vozač osobnog automobila marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, dolaskom pred raskrižje ulica Sv. Roka-Orljavska-Matice Hrvatske i Josipa Eugena Tomića, gdje se promet regulira kružnim tokom prometovanja ušao je vozilom u kružni tok a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću u kružnom toku prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 29-godišnjakinja. Protiv 77-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Vozio pod utjecajem alkohola od 1,22 promila

U subotu, 21. veljače, oko 3.15 sati, u Požegi, u Ulici Kralja Zvonimira, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Fiat“, novogradiških registarskih oznaka zatekli 33-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,22 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

50-godišnjak iz Pakraca sa 2,13 promila alkohola za volanom

U subotu 21. veljače, oko 12.30 sati, u Pakracu, u Ulici Augusta Cesarca, u prometu je zatečen 50-godšnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, daruvarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,13 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima. 50-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, oko 16 sati, u Kuli, u Ulici Kardinala Alojzija Stepinca, policijski službenici su u teretnom automobilu marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, zatekli 27-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0,57 promila. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Po povratku kući iz noćnog života napuhao 1,63 promila

U nedjelju, 22. veljače, oko 4.30 sati, u Požegi, u Županijskoj ulici, policijski službenici su zatekli 21-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,63 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: Alen Protić Foto: arhivska fotografija