Četvrtak, 26 Veljača 2015 10:19

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u prodavaonicu

 U razdoblju 24./25. veljače, u mjestu Eminovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prodavaonicu u vlasništvu 43-godišnjaka prilikom čega je otuđio novac, cigarete te razne artikle. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao streljivo

U srijedu, 25. veljače, u Pakracu, 61-godišnjak je policijskim službenicima predao nekoliko desetaka komada streljiva koje je pohranjeno u prostorije Policijske postaje do uništenja.
Podsjećamo da PU požeško-slavonska i dalje provodi akciju „Manje oružja – manje tragedija“ u okviru koje građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva koja ilegalno posjeduju. Napominjemo da je dovoljno samo pozvati policiju na telefon 192 i izraziti želju za predajom oružja, a policijski službenici će doći na Vašu adresu u civilnom odjelu, vozilom bez policijskih obilježja i preuzeti ilegalno oružje.

U pretrazi pronađeno oružje i streljivo

U srijedu, 25. veljače, na području općine Velika, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva 63-godišnjakinja prilikom čega su pronašli jednu pušku, jedan pištolj s pripadajućim streljivom te nekoliko desetaka komada streljiva, a koje je nepovlasno posjedovala zbog čega protiv nje slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Majka (28) i dijete (7) lakše ozlijeđeni u prometnoj nezgodi

U srijedu, 25. veljače, na lokalnoj cesti između mjesta Poloje i Bučje, 28-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja nije se kretala sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je vozilom sletjela s kolnika. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno 7-godišnje dijete koje se nalazilo kao putnik te 28-godišnja vozačica protiv koje slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: arhivska fotografija