Petak, 17 Travanj 2015 09:45

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Bacio šalicu kave na 65-godišnjaka

 U četvrtak, 16. travnja, oko 12.15 sati, u Lipiku, u Udinskoj ulici, na terasi ugostiteljskog objekta, 44-godišnjak je verbalno napao 65-godišnjaka nakon čega je na njega bacio šalicu kave te nogom udario u stol zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Traktorom udario u 8-godišnje dijete koje je prelazilo cestu preko "zebre"

U četvrtak, 16. travnja, oko 11 sati, u Kutjevu, u Ulici Republike Hrvatske, 49-godišnji vozač koji je upravljao traktorom marke „John Deere“, požeških registarskih oznaka, vozilom je udario u 8-godišnje dijete koje je prelazilo kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. U prometnoj nesreći dijete je teško ozlijeđeno te slijedi daljnji rad na utvrđivanju okolnosti događaja.
Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u Osječkoj ulici.

Slovenac vozio pod utjecajem alkohola od 1,77 promila

U petak, 17. travnja, oko 0.25 sati, u Požegi, u Ulici Slavka Kolara, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke „Volkswagen“, slovenskih registarskih oznaka,  zatekli 26-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,77 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: arhivska fotografija