Nedjelja, 21 Lipanj 2015 23:50

Kod Antunovca teško stradala dva biciklista

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ANTUNOVAC - Večeras 21. lipnja nešto iza 22 sata na cesti Trenkovo – Antunovac osobni automobil je naletio na dva biciklista, koji su tom prilikom teško stradali. Vozač je nakon udara u jednog, pa drugog biciklista napustio mjesto nesreće bez da je pogledao stradale i pružio im prvu pomoć. Biciklisti su u teškom stanju prevezeni u OŽB Požega, gdje su potvrdili da su osobe primljene s višestrukim prijelomima.

Cesta prema Antunovcu nije osvijetljena, a zbog ravnice omogućuje dosta velike brzine. Da li su biciklisti bili osvijetljeni, još neznamo jer još uvijek traje očevid policije. No silina udarca je bila svakako velika jer su bicikli uništeni do neprepoznatljivosti.

Iza 23 sata policija je intenzivnom potragom pronašla vozača u mjestu Antunovac, koji je pokupio dva biciklista te parkirao kod svoje kuće. Više ćemo izvijestiti po dobivanju podataka o nesreći od glasnogovornice PU Požeško-slavonske. Trenutno je prometnica od Trenkova prema Antunovcu zatvorena za sav promet.

Dodano u 9:55

34-godišnji vozač koji je pokupio bicikliste osobnim automobilom je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,88 promila te bez prava na upravljanje osobnim vozilima jer nema vozačku dozvolu. Ozljeđeni biciklisti su maloljetnici 14 i 15 godina, a zadobili su lakše ozljede 15-godišnjak, a teže ozljede 14-godišnjak doznali smo od Nikoline Janković službenice za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.

Tekst/foto: Vladimir Protić