Petak, 03 Srpanj 2015 09:44

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Kradljivci bicikala vrebaju i u Lipiku

 U razdoblju od 1. prosinca 2014. do 2. srpnja, u Lipiku, u Slavonskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz prostorije stambene zgrade otuđio bicikl marke „Author“ u vlasništvu 23-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Ukraden mobitel, policija traga za lopovom

 U srijedu, 1. srpnja, u jutarnjim satima, u Požegi, u Cehovskoj ulici, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio mobitel u vlasništvu 35-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U obiteljskoj kući kod 31-godišnjaka pronašli 18 grama marihuane i više posađenih stabljika 

 U četvrtak, 2. srpnja, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi, pretražili obiteljsku kuću na području općine Kaptol u kojoj prebiva 31-godišnjak prilikom čega su pronašli oko 18 grama cannabis marihuane te zasađenih više komada stabljike cannabis marihuane. Protiv 31-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Požar u voćnjaku 

 U četvrtak, 2. srpnja, oko 12.30 sati, u mjestu Antunovac, u voćnjaku u vlasništvu 45-godišnjaka, na neutvrđeni način došlo je do požara prilikom čega je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Tekst/foto: Alen Protić