Petak, 29 Travanj 2016 09:41

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iz stambene zgrade ukraden bicikli

U četvrtak, 28. travnja, u večernjim satima, u Lipiku, u Slavonskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz hodnika stambene zgrade otuđio bicikl marke „Fuji“ u vlasništvu 34-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dva narušavanja javnog reda i mira

U četvrtak, 28. travnja, oko 11 sati, u mjestu Emovački Lug, u dvorištu, verbalno su se sukobili 40-godišnjak i 54-godišnjakinja zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana, oko 21.10 sati, u Vetovu u Zagrebačkoj ulici, u ugostiteljskom objektu, 25-godišnji muškarac je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) i bez ikakvog povoda razbio nekoliko čaša i boca te prevrtao inventar. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Vozač (18) udario u vozilo ispred sebe koje je zatim od siline udarca udarilo u još jedno vozilo ispred

U četvrtak, 28. travnja, oko 15.55 sati, u Požegi, u Ulici kralja Krešimira, 18-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je prednjim dijelom vozila u stražnji dio osobnog automobila „Fiat“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak, nakon čega je došlo do pogurivanja i udara osobnog automobila „Fiat“ u osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak koji se vozilom zaustavio poradi propuštanja pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu. Protiv 18-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija