Četvrtak, 30 Lipanj 2016 11:50

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iskoristio nepažnju ukućana i ukrao manju količinu novca i nakit

U srijedu, 29. lipnja, policijskim službenicima je prijavila 38-godišnjakinja da je u razdoblju od 25. do 28. lipnja 2016. godine, u mjestu Badljevina, u Ulici Braće Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) iskoristio nepažnju ukućana te iz obiteljske kuće otuđio manji novčani iznos i nakit. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljna predaja eksplozivnih sredstava

U srijedu, 29. lipnja, na području Pakraca, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima ručnu bombu M-75 i streljivo koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Zahvatila bankinu, sletila u putni kanal i udarila u betonski most

U srijedu, 29. lipnja, oko 13.40 sati, u mjestu Dobrovac, u Ulici Stjepana Radića, 52-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Peugeot“, daruvarskih registarskih oznaka, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je desnim kotačima vozila zahvatila putnu bankinu a potom sletjela u putni kanal gdje je prednjim dijelom vozila udarila u betonski most. U prometnoj nesreći 52-godišnjakinja je teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog.

Prometna nesreća sa teško ozlijeđenom maloljetnom osobom

U srijedu, 29. lipnja, oko 19.30 sati, između mjesta Brestovac i Skenderovci, 25-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao motociklom marke „Yamaha“, bez registarskih oznaka, vozilom je prošao pored vidno postavljenog prometnog znaka za obavezno zaustavljanje te ušao u raskrižje, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. Tom prilikom, uslijed izbjegavanja udara u motocikl 29-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Opel“, požeških registarskih oznaka prešla je vozilom na južni prometni trak te u raskrižju udarila u zaustavljeni osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 37-godišnjak. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 12-godišnji putnik iz osobnog automobila marke „Opel“, dok su lakše ozlijeđeni 29-godišnja vozačica te dvoje putnika starosti dvije i četiri godine koji su se nalazili u istom automobilu. Protiv 25-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Novi Bešinci.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija