Subota, 09 Srpanj 2016 23:18

Policija lovi bjegunca: "Iskočio je iz auta i kroz privatno dvorište pobjegao u brdo"

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KAO U FILMOVIMA -

POŽEGA – U tijeku je lov na bjegunca koji je najvjerojatnije pobjegao prema području prigradskih naselja Laze Ćosine, Komušinu i Laze Vasine.

IMG 0380Kako neslužbeno doznajemo riječ je o muškarcu srednjih godina, krupnije građe kojega je brodska policija prevozila iz Slavonskog Šamca u istražni zatvor u Požegi zbog kaznenog djela kojeg je počinio izvan Hrvatske, a uhvaćen je na graničnom prijelazu.

Vozilo brodske policije sa zatvorenikom na semaforu u Vidovcima umjesto da je skrenulo prema istražnom zatvoru, produžilo je ravno prema gradu. Prema svemu sudeći policajci su shvatili da su pogriješili i planirali su okrenuti automobil ispred ulaza u jednu privatnu kuću i vratiti se prema istražnom zatvoru. U tom trenutku zatvorenik je iskoristio gužvu, iskočio iz auta i pobjegao. Kroz privatno dvorište otrčao je u brdo.

IMG 0381Glasnogovornica PU požeško-slavonske odgovorila nam je samo da policijski službenici u jednom slučaju imaju pojačano postupanje.

U Dubrovačkoj ulici, Vidovcima i Vranduku vidljiv je veći broj policijskih vozila i policajaca koji pokušavaju uhvatiti bjegunca.

Tekst/foto: pozega.eu