Četvrtak, 21 Srpanj 2016 15:00

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U srijedu, 20. srpnja 2016. godine, oko 11,35 sati u Jakšiću, u Kolodvorskoj ulici na prijelazu ceste preko željezničke pruge nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je spušteni polubranik . Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Isti dan oko 12.15 sati na županijskoj cesti kod mjesta Golo Brdo dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila, kao i oko 22.40 sati u mjestu Novo Selo gdje je vozač osobnim automobilom sletio s kolnika te oštetio parkirano teretno vozilo.

Ugrožavanje javnog prometa

U srijedu, 20. srpnja 2016. godine oko 18.45 sati u Požegi, u Frankopanskoj ulici policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 63-godišnjeg vozača mopeda marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, kojemu su utvrdili 1,54 promila alkohola u organizmu. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja on j smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.