Utorak, 27 Rujan 2016 09:32

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragovoljne predaje oružja i eksplozivnih sredstava

U ponedjeljak, 26. rujna, na području Pakraca, 51-godišnjak je predao policijskim službenicima jedan kalašnjikov.

Istoga dana, u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima dvije ručne bombe. Rečena sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Narušavali javni red i mir

U utorak, 27. rujna, oko 3.10 sati, u mjestu Kuzmica, na igralištu, poradi ranijih nesuglasica verbalno su se i tjelesno sukobila dvojica muškaraca starosti 21-godinu od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,83 promila, dok je drugi odbio alkotest. Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Pijan za volanom sletio s ceste u živicu i prevnuo auto na krov

U ponedjeljak, 26.rujna, oko 23.30 sati, u Požegi, u Ulici Pavla Radića, 44-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,57 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“; požeških registarskih oznaka, izgubio je nadzor nad vozilom prilikom čega je sletio s kolnika u živicu u vlasništvu 64-godišnjaka nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. U prometnoj nesreći 44-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana se dogodio i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Ulici Marina Držića.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija