Četvrtak, 29 Rujan 2016 14:20

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragovoljno predali oružje i streljivo

U srijedu, 28. rujna, u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima manju količinu streljiva.

Istoga dana, također u Požegi, 61-godišnjak je predao policijskim službenicima pištolj i veću količinu streljiva. Oružje i streljivo je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i oni su pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Ugrožavao javni promet

U srijedu, 28. rujna, oko 16.45 sati, u mjestu Vetovo, u Kutjevačkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 61-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,86 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 72-godišnjak

U srijedu, 28. rujna, oko 18.05 sati, u Pleternici, u Ulici Eugena Podubskog, 72-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,37 promila upravljao biciklom uslijed čega je prednjim kotačem zahvatio ivičnjak, izgubio nadzor nad biciklom te pao na kolnik i lakše se ozlijedio. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija