Utorak, 25 Listopad 2016 09:46

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u trgovinu

U noći sa nedjelje na ponedjeljak, 23./24. listopada, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba prilikom čega je otuđio novac i cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Napao policijskog službenika

U nedjelju, 23. listopada, oko 20.30 sati, na širem području grada Pleternice, 54-godišnjak je prilikom postupanja prijetio policijskim službenicima, a jednog od njih je tjelesno napao. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Napad na službenu osobu“.

Pronašao ručnu bombu

U ponedjeljak, 24. listopada, oko 12 sati, u mjestu Češljakovci, 64-godišnjak je prilikom košnje trave u koritu potoka pronašao ručnu bombu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Drugog svjetskog rata. Bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ona je pohranjena u prostorije policije do uništenja.

U prometnoj nesreći biciklist (2,98 promila) lakše ozlijeđen

U ponedjeljak, 24. listopada, oko 11.25 sati, u Požegi, u Zagrebačkoj ulici, na biciklističkoj stazi, 53-godišnji biciklist je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,98 promila izgubio nadzor nad biciklom te pao na tlo prilikom čega je lakše ozlijeđen. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija