Nedjelja, 20 Studeni 2016 03:59

Dvojica muškaraca smrtno stradali kod Rajsavca

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

TEŠKA PROMETNA NESREĆA -

RAJSAVAC – Danas oko 00,40 sati dogodila se prometna nezgoda gdje su smrtno stradali dvojica mladića.

Neslužbeno doznajemo da su sa Škodom Praktik išli iz pravca Cerovca prema Jakšiću. U kobnom trenutku na izlazu iz krivina, u blizini kapelice, uhvatili su bankinu te se zabili u betonski ulaz pred jednom kućom.

- Probudio nas je snažan udarac. Brzo smo istrčali pomoći. U prvom nam se trenutku učinilo da je u autu samo jedna osoba, no onda smo vidjeli da je tu i suvozač. Auto je potpuno uništen. Davali su znakove života, ali se odmah vidjelo da su u jako teškom stanju. U vrlo kratkom vremenu su došli vatrogasci i hitna pomoć, ali već nakon nešto više od pola sata smo doznali da su preminuli – prepričava mještanka Rajsavca.

Neslužbeno doznajemo da su poginuli 38-godišnji Robert Kotas i njegov vršnjak i jako dobar prijatelj Vlado Moravek. Robert i Vlado deveta su i deseta žrtva na prometnicama Požeštine.

Državna je cesta od ponoći zatvorena za promet. Na očevid je izišla županijska državna odvjetnica.

Priopćenje PU požeško-slavonske o prometnoj nesreći

DODANO U 8,20 SATI - U subotu, 20. studenoga, oko 45 minuta nakon ponoći na D-51 u mjestu Rajsavac 37-godišnji vozač teretnog automobila marke „Škoda Praktik“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do blagog zavoja ulijevo uslijed nepropisne brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario u betonski prilaz obiteljskoj kući. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač i 37-godišnji putnik iz vozila.

U vremenu od 50 minuta nakon ponoći do 5.30 sati D-51 na relaciji Rajsavac-Cerovac bila je zatvorena za sav promet, a on se odvijao alternativnim pravcima. Očevidom je rukovodila županijska državna odvjetnica iz Slavonskog Broda, a policijski službenici nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice vezane za ovu prometnu nesreću.

Tekst: D.K. Foto: Vanja Protić