Ponedjeljak, 27 Veljača 2017 11:30

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kod 20-godišnjaka pronađena marihuana

U subotu, 25. veljače, oko 23.30 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, policijski službenici su kod 20-godišnjaka pronašli manju količinu marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Pronađen ukradeni "Caddy"

U nedjelju, 26. veljače, u jutarnjim satima, u mjestu Prekopakra, u Ulici Matkovac, pronađen je otuđeni osobni automobil marke „Caddy“ daruvarskih registarskih oznaka. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Ugrožavali javni promet vožnjama u alkoholiziranim stanjiima

U nedjelju, 26. veljače, oko ponoći, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 31-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, austrijskih nacionalnih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,46 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije te oduzeta vozačka dozvola.

Istoga dana, desetak minuta iza ponoći, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, u prometu je zatečen 25-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola od 1,90 promila.

U isto vrijeme, u Lipiku, u Slavonskoj ulici, policijski službenici su zatekli 23-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, slatinskih registarskih oznaka.

Također u nedjelju, oko 1.50 sati, u Požegi, Trg Svetog Trojstva, zatečen je 27-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,61 promila. 

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija