Srijeda, 24 Svibanj 2017 09:55

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

50-godišnjaku ukradene domaće životinje s pašnjaka

U utorak, 23. svibnja, policijskim službenicima je prijavio 50-godišnjak da mu je u razdoblju od 13. do 23. svibnja 2017. godine, u mjestu Tisovac, iz neograđenog pašnjaka, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio domaće životinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. 

Pronašao bombu u Pakracu

U utorak, 23. svibnja, u Pakracu, u Ulici kneza Branimira, 43-godišnjak je prilikom kopanja kanala pronašao ručnu bombu M-50 za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ona je pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Četiri muškarca potukla se u kafiću u Radovancima

U utorak, 23. svibnja 2017. godine, oko 6 sati, u Požegi, u Ulici Arslanovci, 52-godišnjak je iz kuće putem zvučnika glasno reproducirao glazbu čime je remetio mir građana. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana, oko 22 sata, u mjestu Radovanci, u ugostiteljskom objektu, 18-godišnjak i 40-godišnjak su verbalno i tjelesno napali 35-godišnjaka i 49-godišnjaka. Tom prilikom 40-godišnjak je počinio veću materijalnu štetu u lokalu u vlasništvu 50-godišnjaka. 18-godišnjak i 40-godišnjak su smješteni u posebnu prostoriju policije te slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja.

Prometne nesreće u protekla 24 sata 

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u Ulici sv. Roka te u mjestu Poloje.

Vremenske nepogode

Tijekom večeri na području PU požeško-slavonske zbog vremenskih nepogoda policiji se obratio veći broj građana. Najveći broj poplavljenih kuća je na području mjesta Vidovci. Tom prilikom nije bilo potrebe za postupanjem policijskih službenika, a posao na terenu su odradile žurne službe.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija