Četvrtak, 25 Svibanj 2017 09:39

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvojica muškaraca privedena u pritvor zbog tučnjave u Radovancima

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 18 i 40 godina, s područja općine Velika, koje se sumnjiči da su u utorak, 23. svibnja 2017. godine, oko 22 sata, u mjestu Radovanci, u ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno napali 35-godišnjaka i 49-godišnjaka, prilikom čega je 49-godišnjak teško ozlijeđen. Oni su predani pritvorskom nadzorniku i protiv njih slijedi kaznena prijava poradi kaznenog djela „Sudjelovanje u tučnjavi“, dok protiv 40-godišnjaka slijedi i kaznena prijava za kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“.

Narušavali javni red i mir

U srijedu, 24. svibnja, oko 7.15 sati, u mjestu Bzenica, na ulici, 81-godišnjak je vikao i galamio na 54-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U četvrtak, 25. svibnja, oko 0.15 sati, u Pakracu, u Ulici Augusta Cesarca, 26-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,50 promila verbalno i tjelesno napala 27-godišnjakinju. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja ona je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija