Ponedjeljak, 18 Rujan 2017 09:23

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju 15./16. rujna, u Požegi, u Sokolovoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije udruge prilikom čega je otuđio tehničke uređaje i manji novčani iznos. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Čaglina kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 1. kolovoza do 12. rujna 2017. godine, u šumskom predjelu u blizini mjesta Duboka, nepoznati posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Ugrožavao javni promet

U nedjelju, 17. rujna, oko 1.20 sati, u mjestu Prekopakra, u Ulici dr. Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 30-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,61 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u ulici Pavla Radića te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi, u Ulici dr. Vlatka Mačeka.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska