Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 09:16

1000 mladih plesača proteklog vikenda u Grabriku

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ, POŽEŠKE MAŽORETKINJE I TWIRLING KLUB POŽEGA DONIJELI U POŽEGU JOŠ JEDAN PLESNI VIKEND - 

POŽEGA – Proteklog su vikenda pod pokroviteljstvom Grada Požega u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi održana dva, sada već tradicionalna, lipanjska natjecanja –12. Otvoreni plesni kup grada Požege te 14. Mažoret i twirling kup Požege.

Prvog dana natjecanja, usprkos jako visokim temperaturama vani, u dvorani se natjecalo preko 500 natjecatelja svih dobnih uzrasta iz 8 hrvatskih gradova. Natjecanje je otvorio zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha koji je svim natjecateljima poželio dobrodošlicu u naš grad i puno uspjeha u natjecanju.

A njega je i ovog puta bilo za domaćine koji su osvojili niz medalja i posebnih nagrada te još jednom pokazali koliko je jak Plesni studio Marine Mihelčić u ovoj slavljeničkoj, 35. godini rada.

Drugog dana natjecanja, održano je mažoret i twirling natjecanje, a okupilo je preko 300 natjecatelja iz 8 gradova. Natjecanje su otvorili najstariji twirling natjecatelji koji ovo ljeto putuju na natjecanje u Francusku, ma Svjetski kup. 

Ovog vikenda održan je i Službeni kup Republike Hrvatske u Požegi za sjever i u Kaštelama za jug. 

Lijepo druženje na jednom i drugom natjecanju završilo je na veselje najmlađih koji sa ovih natjecanja uvijek odlaze sa medaljama.