Četvrtak, 19 Rujan 2019 09:47

Besplatne radionice u okviru projekta Coca-Colina podrška mladima prvi put u Požegi

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Na radionicama programa Coca-Cole HBC Hrvatska mladi mogu stjecati vještine tražene na tržištu rada

Besplatne dvodnevne radionice programa Coca-Colina podrška mladima, usmjerene na osnaživanjenezaposlenih mladih u vještinama koje se traže na tržištu,održat će se 19. i 20. rujna u prostorima Veleučilišta u Požegi.

Program Coca-Colina podrška mladima počeo je 2017.kako bi sepomoglo mladim nezaposlenim osobama da lakše pronađu posao. Radionice koje su se održale u brojnim gradovima diljem Hrvatske i u prve tri godine provedbe projekta obuhvatile tisuće nezaposlenih mladih, prvi put će se održati u Požegi. Tijekom dvodnevnih radionica mladi će Požežani imati prigodu učiti o životnim i poslovnim vještinama koje im najčešće nedostaju pri ulasku na tržište rada, a traže ih poslodavci. Prvi je dan programa usmjeren na stjecanje poslovnih vještina kroz teme koje uključuju upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, a drugi je posvećen stjecanju novih spoznaja iz životnih vještina, poput osobnoga razvoja i razumijevanja sebe, komunikacije i davanja povratnih informacija te interakcije i umrežavanja.

Prijave su na besplatne radionice programa Coca-Colina podrška mladima za 2019. otvorene, a mladi još mogu osigurati svoje mjesto namrežnim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska. Osim u Požegi ove će segodine radionice održati i u Karlovcu, Puli, Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku, Zagrebu i Osijeku.

Polaznicima će na predavanjima biti dostupna i mrežna obrazovna platforma na kojoj će imati pristup dodatnim materijalima i literaturi. Na kraju dvodnevnoga programa Coca-Cola HBC Hrvatska sudionicima ćedodijeliti potvrdu o završenoj obuci, a životopisi sudionika ostat će u bazi partnera projekta ‒Grupe Selectio, vodeće grupacije u upravljanju ljudskim potencijalima u Hrvatskoj.